Politica

# sotie primar # yiran lin #dominic fritz #timisoara #casatorie

Dominic Fritz s-a casatorit cu Yiran Lin. Cine este sotia primarului din Timisoara

Zi importanta pentru primarul Timisoarei! Dominic Fritz, primarul Timisoarei, s-a casatorit miercuri, 25 august, cu iubita sa chinezoaica Yiran Lin. Evenimentul a fost unul discret si s-a desfasurat doar alaturi de cativa apropiati. Edilul Timisoarei a fost cel care a facut anuntul casatoriei chiar pe pagina sa de socializare.

 

 "De astazi pe degetele acestea sunt inele. M-am casatorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos si recunoscator pentru iubirea si sprijinul ei neconditionat, si ca si-a gasit locul, cu mine, la Timisoara", a scris edilul pe pagina sa de Facebook. Cine este Yiran Lin, sotia lui Dominic Fritz Sotia lui Dominic Fritz este Lin Yiran, diplomat ONU.

Yiran este insarcinata, iar in luna octombrie cei doi urmeaza sa devina parinti. Sotia primarului are 36 de ani si are domiciliul in Tianjin, Republica Populara Chineza. 

”In timpul meu liber fac muzica, cant la pian si la violoncel, compun, dirijez, citesc si merg cu bicicleta. Si stau pe Netflix, ca oameni suntem. Prietena mea este diplomata in cadrul ONU, inca nu avem copii. Am insa 4 fini, 2 dintre ei fiind romani, si 10 nepoti, pe care ii invat sa-si spuna parerea, chiar daca nu mereu totul merge dupa capul lor”, dezvaluia Dominic Fritz, atunci cand si-a facut prezentarea, pentru alegerile de la Primarie, potrivit Kfetele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea