Vedete din Romania

#Andrei Baciu #vedete intern #dj wanda #ministrul sanatatii #showbiz

DJ Wanda, despre relatia cu ministrul-sexy propus si respins de premierul Dacian Ciolos

Dupa ce a fost propus ministru al Sanatatii, despre medicul Andrei Baciu au aparut imediat informatii dintre cele mai diverse despre viata sa personala, care l-au costat functia. DJ Wanda, una dintre fostele iubite ale medicului, ii ia apararea!

 

Andrei Baciu, medicul care a fost numit ieri Ministru al Sanatatii si caruia i s-a retras titlul dupa ce au aparut pe internet fotografii in care aparea in lenjerie intima, a avut o relatie cu DJ Wanda. Iata ce povesteste cunoscuta vedeta despre acesta.

”Am fost impreuna trei ani, pana prin 2012. A fost o relatie discreta pentru ca el e un tip discret. Andrei nu a facut modeling de cartier, ci a lucrat cu case mari. Prezenta sezonier, doar vara, pentru ca in restul timpului invata incredibil de mult, si o facea pentru a se intretine, caci era student, provenea dintr-o familie obisnuita, fara prea mari posibilitati si avea nevoie de bani”, a povestit DJ Wanda pentru Libertatea.

„Este un manechin cu cariera internationala. Este absolut normal sa existe fotografii in lenjerie intima facute pentru acele campanii. E tanar si are ce arata. Asta nu inseamna ca il face mai putin profesionist in cariera medicala. Omul asta are la activ o multime de operatii pe cord deschis. Nu i s-a dat nici macar o sansa sa arate ce poate face in fruntea ministerului. Pana la urma, ceilalti ministri nu stau la plaja tot in slipi?”, a declarat DJ Wanda pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului