Vedete din Romania

#dj rynno #sylvia #andrei alb negru

DJ Rynno:"Sylvia nu a calcat stramb in prezenta mea"

DJ Rynno, colegul de trupa al cantaretei Sylvia este foarte suparat din cauza divortului dintre aceasta si Andrei de la Alb Negru.

DJ-ul a marturisit ca il intelege si il compatimeste pe Andrei, care s-a trezit in postura de sot incornorat dupa ce sotia l-a inselat cu tanarul model Iulian Demeter.

Rynno era cat pe ce sa primeasca o corectie fizica de la Andrei, deoarece acesta a crezut ca a acoperit-o pe Sylvia, insa nu ii poarta pica pentru acest episod.

Mai mult decat atat, in loc sa-i tina partea Sylviei, care ii este colega de trupa, Dj-ul subliniaza Andrei a fost prea bland cu aceasta.

"A vrut pe moment sa ma loveasca si pe mine si pe Sylvia. Eu as fi reactionat altfel in locul lui. As fi mers acasa si i-as fi dat doua palme sotiei sa ma linistesc", a declarat DJ Rynno.

Artistul marturiseste ca nu este genul de persoana care sa se bage in familia altcuiva si ca in nici un caz nu avea cum sa o acopere pe Sylvia, fiindca aceasta nu a calcat stramb in prezenta lui.

"Sylvia nu a calcat stramb in prezenta mea sau in timpul cat eram plecati la concerte", a povestit DJ Rynno intr-un interviu la Antena 1.

Sursa foto : clubxs.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare