Vedete din Romania

#divort bianca #divort Bianca Dragusanu # divort bianca victor slav #divort bianca victor #victor slav #adrian cristea #bianca dragusanu #vedete intern #dicort #finalizare divort

Divorteaza Bianca pe 6 martie, chiar de ziua ei de nastere?

Procesul de divort dintre Bianca si Victor Slav ar urma sa se pronunte pe 6 martie, chiar de ziua de nastere a roscatei. Desi pentru ea ar fi o lovitura dura, intamplarile din ultima vreme nu sunt in favoarea vedetei, iar Victor Slav pare mai hotarat ca niciodata sa fie din nou singur.

Cristea nu se lasa batut

Adrian Cristea, marul discordiei in casnicia Biancai Dragusanu, nu se lasa deloc si vrea sa o recucereasca pe Bianca, chiar daca roscata refuza sa mai aiba de-a face cu el. De 1 martie, acesta i-a trimis nu unul, ci doua buchete de trandafiri imense, potrivit unor prietene apropiate Biancai.

Gestul lui Cristea pare sa nu fi fost trecut cu vederea de roscata, care s-a laudat pe pagina sa de Facebook cu minunatele flori.

In afara de acest episod romantic, divortul dintre Bianca si Victor pare iminent din cauza insistentei cu care o cauta Cristea pe roscata. Wekeendul trecut, fotbalistul s-a dus dupa Bianca intr-un club si a insistat sa vorbeasca cu ea. Potrivit unor martori, cei doi ar fi stat inchisi in toaleta clubului aproximativ 45 de minute.

Bianca a confirmat aceste zvonuri, insa a marturisit ca Adrian Cristea nu mai inseamna nimic pentru ea.

"Nu-mi vine sa cred ca a venit dupa mine. Nici n-am vrut sa-l bag in seama. A stat la masa langa toaleta si a asteptat momentul sa vina dupa mine. Nu mi-a picat bine deloc si imediat dupa asta am plecat acasa. Nici nu ma mai puteam distra stiindu-l acolo, nu inteleg gestul lui. Omul asta nu intelege ca eu nu mai vreau sa am de-a face cu el dupa tot ce mi-a facut si tot ce a vorbit despre mine", i-a fi marturisit Bianca unei prietene.

De asemenea, Victor Slav ar fi aflat imediat de noua escapada a sotiei sale si i-a trimis acesteia un mesaj prin care a intarit din nou faptul ca nu va mai putea avea niciodata incredere in ea.

Citeste si: Romani la Oscar si povestile lor uimitoare

De asemenea, Victor a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj dur pentru Bianca.

"In trei persoane sa nu ai incredere niciodata - Berbec, Sagetator, Pesti - ei sunt egoisti! (n.r.- Bianca este zodia pesti). Pe trei oameni sa nu-i ranesti niciodata- Taur, Rac, Capricorn- ei sunt sinceri si cauta dragostea adevarata!

Trei oameni nu-i lasa niciodata sa plece din viata ta- Fecioara, Balanta, Scorpion - ei pot pastra tainele tale si sa vada lacrimile! Trei oameni nu-i pierde niciodata - Leu, Gemeni, Varsator.- Ei sunt prieteni adevarati!", a scris Victor Slav.

Victor incearca sa treaca peste acest episod din viata sa

In ultima vreme, Victor Slav a incercat sa uite de probleme iesind din ce in ce mai des cu prietenii. Desi nu a fost vazut in compania unei alte femei, Victor este hotarat sa inceapa o noua viata, fara Bianca si fara suferinta.

"Viata nu e intotdeauna cum ne-o dorim, dar o traim cum putem mai bine. Nu exista viata perfecta, dar exista momente perfecte", a scris Victor pe reteaua de socializare in urma cu cateva zile.

Citeste si: Oscar 2014: momente inedite din culise

OSCAR 2014: Cele mai frumoase rochii purtate de vedete pe covorul rosu

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului