Vedete din Romania

# bobby paunescu divort # alice peneaca #bobby paunescu

Divort in showbiz: Dupa doar 3 ani de casnicie si-au spus adio

Desi au existat zvonuri de mai mult timp, abia acum au recunoscut oficial ca au divortat.  Un cuplu celebru isi si-a spus adio dupa un mariaj ce a durat doar 3 ani. 

Este vorba despre Bobby Păuneascu si Alice Peneaca, care au anuntat oficial ca divorteaza. Cei doi au decis sa puna punct casniciei lor, insa vor ramane prieteni. 

”Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok.”, – a declarat Alice Peneacă pentru 

Alice Peneacă a vorbit despre căsătorie, dar și despre posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului.

”Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest “act” ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația “perfectă” așa cum nici oamenii nu sunt perfecți. Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele.”, – a declarat încă soția lui Bobby Păunescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare