Vedete din Romania

Divort anulat in familia lui Giovanni Becali

Uriasul scandal care a zguduit familia omului de fotbal Giovanni Becali pare sa se stinga. Dupa ce sotia lui, columbianca Stella Narda, a bagat actele de divort, cerand totodata sa-i fie lasata in custodie fiica cea mica, Giovanni a convins-o sa renunte la proces! Surse din anturajul celor doi ne-au declarat ca Stella n-a vrut prin deschiderea divortului decat sa-si atentioneze sotul ca mariajul lor scartaie si ca
s-ar putea destrama.
 
"Nu cred ca ea (n.n. - Stella) isi doreste cu adevarat sa se desparta de Giovanni. Au fost o viata impreuna. Au trei fete, iar ea a fost intotdeauna dedicata familiei. Probabil ca s-a simtit neglijata si a vrut sa traga un semnal. La un moment dat, trebuie sa-ti iei partenerul de maneca ca sa-l faci sa inteleaga ca ceva nu merge", ne-a marturisit o persoana apropiata sotilor Becali.

"Stau amandoi pana la moarte!"

De altfel, impacarea celor doi a fost confirmata de catre fratele lui Giovanni, Victor, si de varul acestuia, Gigi Becali, marti seara in direct, la emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV. "E adevarat ca au fost discutii in familie, insa acestea s-au rezolvat. Sotia lui Giovanni a depus divort din cauza mediatizarii scandalului cu Aida (n.n. - Kominek, o femeie care sustine ca omul de fotbal este tatal natural al copilului ei, nascut in 2002), dar nu mai sunt probleme la ei. S-au impacat pentru ca la noi in familie nu se face asa ceva.

Asa e traditia: daca s-au cununat religios, stau amandoi pana la moarte", a declarat Gigi Becali. De altfel, referitor la speculatiile potrivit carora Giovanni ar fi vrut sa divorteze doar pentru a-si pune averea la adapost de eventualele masuri luate de DNA in dosarul in care e anchetat, Gigi Becali a adaugat: "Orice s-ar intampla, noi, machidonii, nu divortam ca sa punem averea la adapost".

Mai mult, Victor Becali a spus ca divortul fratelui sau nu ar fi fost din cauza ca Giovanni frecventeaza cazinourile. "Barbatii din familia Becali nu dau raportul la neveste cat arunca pe la cazinouri ", a tinut sa sublinieze Victor Becali. Acesta a declarat, asadar, ca, la termenul din 15 aprilie, cand va avea loc prima infatisare a procesului de divort, "niciunul dintre ei nu se va prezenta, ca s-au impacat si asta e cea mai buna dovada".


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare