Vedete din Romania

#vedete sarace #vedete intern #costel busuioc #Mircea Rusu #Marius Dragomir

Din celebri au ajuns saraci. Iata 3 vedete care si-au pierdut faima si traiesc de pe o zi pe alta

Lumea showbizului poate fi extrem de inselatoare. Ea iti ofera numeroase oportunitati, insa celebritatea poate fi o capcana, care te poate duce la pierzanie daca nu stii sa te limitezi sau sa te reinventezi. Iata cateva vedete care si-au pierdut faima si au ajuns sarace, traind din salarii mizere, de pe o zi pe alta.

1. Costel Busuioc

Costel Busuioc este tanarul tenor roman care reusit sa castige renumitul concurs muzical spaniol "Hijo de Babel", Fiii Babilonului. Din acel moment, Costel si-a castigat rapid faima si in Romania, fiind invitat la mai multe emisiuni si chiar a obtinut un contract cu o renumita casa de discuri.

Interesul publicului pentru acest segment de muzica a scazut insa rapid, iar Costel a ajuns sa fie din nou zidar in Spania, dupa ce a sustinut cateva concerte ce nu au avut insa succesul scontat. Asadar, el a fost nevoit sa revina la vechea meserie pentru a-si putea intretine numeroasa familie, cu patru copii, traind mereu cu grija zilei de maine

2. Mircea Rusu

Cantaretul Mircea Rusu, care a cunoscut un supersucces cu melodia "Omul bun si pomul copt", in anul 1995, album ce i-a adus si o vanzare-record, aproximativ 1 milion de unitati, s-a retras intr-o comuna maramuresana, unde este primar. Acum, cantaretul traieste dintr-un salariu modest de bugetar si marturiseste ca este constient ca nu va mai putea face performanta in muzica.

"Traiesc intr-un loc cu oameni, nu intr-o poienita idilica, unde oamenii toti se iubesc intre ei, se pupa cand se-ntalnesc si plesnesc de-atata multumire ce le da primaru’. Acum, asemenea vanzare de discuri e imposibila. Raman pentru totdeauna atasat de romanii care-au facut posibil un asemenea record. In general, e foarte greu sa repeti o asemenea isprava”, a declarat Mircea Rusu pentru "Libertatea".




 

3. Marius Dragomir

Cantaretul Marius Dragomir, celebru in anii '90 pentru melodia "Party in Transilvania", care i-a umplut, totodata, si conturile, locuieste in Brasov si traieste din pensia mamei sale. El s-a confruntat anul trecut si cu grave probleme de sanatate.

"Am stat 20 de secunde in moarte clinica, in urma unui preinfarct. Acum sunt mai bine, dar am nevoie de medicamente. Pentru ca din muzica nu mai pot castiga, ma ajuta mama pensionara, dar si sotia, cu bani de pastile", a povestit Marius Dragomir.





Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare