Vedete din Romania

# silvia dumitrescu dieta #silvia dumitrescu #Silvia Dumitrescu slabit #Silvia Dumitrescu regim

DIETA Silviei Dumitrescu - a slabit 15 kilograme cu ea!

Indragita artista Silvia Dumitrescu si-a pus ambitia la incercare, iar rezultatele nu au intarziat sa apara! La varsta de 58 de ani, Silvia Dumitrescu a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar 5 luni! N-a urmat vreo dieta-minune, dar a tinut cont de cateva reguli simple!

In mai putin de jumatate de an, celebra cantareata a reusit sa isi schimbe radical silueta. Daca acum ceva timp se imbraca doar in haine inchise la culoare si cat mai largi, recent s-a afisat intr-o fusta scurta cum n-am mai vazut-o de vreo 20 de ani.

Fiind invitata la mai multe emisiuni, Silvia Dumitrescu a povestit cum a reusit sa slabeasca si ce efect benefic a avut aceasta schimbare asupra psihicului ei. Echipa Acasa.ro a adunat marturiile cantaretei si vi le prezinta, astfel incat cititorii si cititoarele noastre care isi doresc sa scape de cateva kilograme sa stie ce au de facut.

Respectarea meselor fixe conteaza cel mai mult!

"Pur si simplu am avut colesterolul cam mare si mi s-au interzis anumite alimente, ca prajelile. Scapand de aceste alimente, am reusit sa mananc si la ore fixe. Mananc de toate, dar nu renunt la ore fixe. Dimineata la ora 10:00 micul-dejun, la 12:00 pranzul si la 18:00 masa de seara, e strict", a marturisit Silvia Dumitrescu. 

Ce mananca artista acum, cand continua sa piarda in greutate

"Mananc si paste cateodata, dar nu ma omor. Mananc peste daca mi-e pofta, salata imi place mult. Salata de rosii cu putina verdeata. Sunt lucruri obisnuite, am tinut un regim care mi s-a potrivit. M-am abtinut de la lucrurile care imi plac. Mai mananc din cand in cand si cate o placintica, dar am cam renuntat la dulciuri: torturi de ciocolata, prajituri. Nu-mi mai indulcesc cafeaua, ma plimb in parc in fiecare zi,a marturisit Silvia Dumitrescu in emisiunea Agentia VIP. La dulce mi-a fost cel mai greu sa renunţ. Am slabit 13-14 kilograme. Vad aşa dupa haine ca incep sa cada de pe mine”, a mai spus Silvia Dumitrescu intr-o emisiune de televiziune.

Efectul asupra psihicului

"Eu am oprit niste haine din perioada lansarii mele. Le-am dat jos ca sa le aranjez si m-au incaput! Am fost foarte fericita. Baiatul meu s-a bucurat ca m-a vazut asa slaba. Mai vreau sa slabesc doua kilograme, nu vreau sa fac din lucrul acesta un stil de viata, dar ma simt mai bine ”, a povestit Silvia Dumitrescu in cadrul emisiunii Star Matinal.

Ambitie de fier!

Silvia Dumitrescu a recunoscut ca si sfatul medicului a contat foarte mult in sustinerea dietei, cu atat mai mult cu cat kilogramele in plus sunt o amenintare pentru sanatate: „Am avut nevoie de ambitie multa si de dorinta de a arata mai bine. Kilogramele in plus pe care le duci cu tine se simt si pe inima si pe organe. Toate au pornit de la un colesterol mare si am zis ca pot sa renunt la dulciuri. Greutatea o duci cu tine si ma saturasem. Am inceput sa renunt la dulciuri, dar mai mancam o bucatica mica de ciocolata amaruie, insa, am avut restrictii pe care mi le-am impus si de la medic, pentru colesterol si am inceput sa scot mai multe lucruri, mai ales paine, frisca, smantana, branza". 

Acum, cunoscuta artista vrea sa isi pastreze greutatea la care a ajuns, iar pentru asta, pe langa o dieta echilibrata, ea face si sport.

Sursa imagini: Arhiva personala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare