Vedete din Romania

#Corina Chiriac slabit #Corina Chriac dieta #corina chiriac

Dieta Corinei Chiriac. Cum a slabit 35 de kilograme

Corina Chiriac, in varsta de 68 de ani, recunoaste ca, de-a lungul timpului, a trebuit sa faca eforturi pentru a-si mentine silueta. Iata cum a slabit 35 de kilograme si ce tip de dulciuri prefera.

Un an si jumatate, Corina Chiriac a tinut un regim disociat, recomandat de nutritionist. Pentru a slabi 35 de kilograme, cantareata a avut cinci mese pe zi, trei mese principale și doua gustari intre acestea.

”Gateam seara si a doua zi plecam cu tot felul de castroane in care imi puneam un copan de pui la gratar cu salata de varza alba, peste la gratar cu spanac oparit, legume inabusite, cascaval cu ardei gras. si astfel, intre doua filmari sau doua drumuri, faceam pauza si mâncam. Intodeauna aveam termosul cu ceai sau imi cumparam apa plata”, a spus artista la antena3.ro

Dupa ce si-a atins obiectivul, Corina Chiriac a continuat sa aiba grija de alimentatia ei: “Alimentele daunatoare le-am imputinat… Nu mai am tentatii mari, dulciuri manânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao”. 

Sursa foto: dailynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului