Vedete din Romania

#Diana Dumitrescu nunta #vedete intern #diana dumitrescu #showbiz

Diana Dumitrescu, din nou la altar!

La doi ani dupa divortul dureros de regizorul Ducu Ion, actrita Diana Dumitrescu si-a refacut viata si se pregateste din nou de nunta!

De cateva luni bune, Diana Dumitrescu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu iubitul sau, Alin, un tanar afacerist, care este hotaratsa o ceara in casatorie. Conform apropiatilor lor, citati de Cancan.ro, acesta a pregatit deja inelul de logodna, iar casatoria ar putea avea loc anul viitor.

Diana Dumitrescu s-au mutat impreuna in tomana. “Ne-am mutat impreuna de curand si e bine. Sa stii ca nu a fost simplu sa fac pasul pentru ca am avut temeri… dar dicutand deschis despre orice, avand si planuri impreuna, mi am invins temerile cu el langa mine. A fost un pas nou. Avem o viata normala, nu dau zilnic cu aspiratorul sau stau cu sortul in fata cratitei, ca nu sunt genul. Dar mai gatim, facem curatenie… El gateste delicios, gateste mai bine ca mine. Incet, incet am scapat de cratita, l-am lasat pe el. Nu ma marit inca”, declara Diana Dumitrescu intr-un interviu acordat wowbiz.ro, in octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului