Vedete din Romania

#vedete intern #relatii vedete # cuplu vedete #anastasia lazariuc #showbiz #florin piersic #stefan banica jr

Dezvaluiri senzationale despre 3 cupluri celebre. Au fost sau nu impreuna?

Au format un cuplu pe scena, si toata lumea si i-a imaginat impreuna si in viata reala, dar nimeni nu a stiut vreodata care este adevarul-adevarat. Iata cateva dintre tandemurile mondene si destainuirile facute de cunoscuti.

Florin Piersic si Angela Similea

Sursa foto: flickr.com

Ani in sir, publicul s-a intrebat daca Angela Similea si Florin Piersic au fost sau nu iubiti. Abia acum, insa, incep sa iasa la lumina amanunte din viata celor doi. Invitata in emisiunea "Dosarele VIP", de la Antena Stars, Camelia Mitoseru a facut cateva dezvaluiri din trecutul celor doi artisti.

"Nimeni nu stie care a fost relatia lui cu Angela Similea. Oricum, ea a fost rautacioasa cand s-a terminat legatura dintre ei, iar el a fost un domn si cu ea, si cu sotul ei. In orice caz, erau ca doi ingeri impreuna. (...) Florin Piersic a mers in acelasi autocar cu toate cele trei neveste: cu Ani, actuala, care este o femeie exceptionala, cu Tatiana Iekel si cu Anna Szeles. El a ramas in relatii minunate cu toate fostele lui partenere", a dezvaluit Camelia Mitoseru.

Si Dan Capatos a povestit cateva dintre discutiile pe care le-a avut pe aceasta tema cu Florin Piersic. "Cand l-am intrebat de Angela Similea mi-a zis ca a fost cu ea in multe turnee si ca se intampla uneori sa li se faca somn amandurora, dar la ore diferite. Deci, fiecare a inteles ce a vrut!", a spus Capatos.

CITESTE SI:

"Se iubesc" fiindca au contract! Cati bani le aduce partenerul!

 
Mihai Constantinescu si Anastasia Lazariuc


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Mihai Constantinescu si Anastasia Lazariuc au urcat deseori pe scena impreuna cantand in duet. Toata lumea a fost convinsa ca cei doi formeaza un cuplu, asta desi niciodata nu s-au afisat impreuna, mai ales ca artistul era casatorit cu Mihaela Constantinescu. Iar adevarul avea sa iasa la iveala.

"M-am intors acasa intr-o dimineata, de la aeroport, si am gasit-o pe Anastasia Lazariuc in patul meu, abia iesita din dus, cu halatul meu de baie, in papucii mei, langa barbatul meu", a povestit Mihaela Constantinescu in urma cu cativa ani.

Recent, si Anastasia a recunoscut relatia pe care cei doi au reusit ani in sir sa o tina departe de ochii lumii. "Povestea de iubire a inceput la un moment dat, dar asta ma priveste pe mine si pe el. Niciodata nu am vrut sa ma marit cu Mihai Constantinescu. El avea familie", a marturisit Anastasia Lazariuc intr-un interviu.

Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu

Sursa foto: cancan.ro

In urma cu aproape trei decenii, Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu traiau o frumoasa poveste de dragoste in productia cinematografica "Liceenii".

Si-au interpretat atat de bine rolurile, se pare, incat publicul a considerat ca formeaza un cuplu si in viata reala. Doar ca cei doi au declarat de fiecare data ca iubirea lor a ramas doar in film.
"Am fost intrebata de multe ori daca povestea din filmul «Liceenii» am trait-o si in realitate. Am dezamagit atat de mult cu raspunsul incat va las pe voi sa trageti concluzia. Si acum mai primesc idei si intrebari de la vechile noastre admiratoare, care imi spun: «Ce faci, nici acum nu te mariti cu Stefan? Hai, acum e momentul!» Asa au tinut-o dupa fiecare despartire prin care am trecut si eu, si Stefan. A avut un impact emotional fantastic «Liceenii»", marturisea nu demult Oana.

"Stefan imi este un prieten bun si drag. Ne leaga amintiri de 28 de ani! Merg cu baiatul meu la concertele si la spectacolele de teatru ale lui. Il apreciez pentru profesionalismul sau si pentru faptul ca incearca sa isi tina departe viata personala de cea profesionala. Ne sunam mereu, ne dam sfaturi. Pe vremuri, faceam multe petreceri impreuna, iesiri, ne intalneam pe la spectacole. A fost o perioada frumoasa, dar povestea din film a ramas acolo, in film. Suntem prieteni foarte buni si avem o relatie speciala. Ne vedem la concerte, vorbim des la telefon. Ne mai intalnim la cate o cafea. Povestim despre viata", a mai spus Oana Sarbu pentru ziarulring.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare