Vedete din Romania

#viata Klaus Iohannis # sotie klaus iohannis #vedete intern #klaus iohannis #showbiz

Dezvaluiri incredibile despre cuplul Iohannis, facute de un prieten de familie

De cateva zile, milioane de romani sunt cu ochii pe familia Iohannis, noul cuplu prezidential al Romaniei. Extrem de discreti, informatiile despre cei doi ies greu la suprafata, asta desi setea publicului de a afla detalii cat mai multe despre viata presedintelui ales este mare.


Putini sunt cei care stiu cum arata si cum se comporta Klaus si Carmen Iohannis in intimitatea caminului lor. Prietenii cuplului sunt alesi pe spranceana, insa reporterii click.ro au reusit sa afle cateva detalii chiar de la unul dintre apropiatii celor doi. Este vorba despre Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis inca din 2009, cel care in ultimii cinci ani a legat o prietenie stransa cu noul sef de stat, ba chiar acesta i-a botezat, impreuna cu sotia sa, fetita.

"Iohannis spala vasele"

Sursa foto: click.ro

In aceste conditii e lesne de inteles ca Marius Vecerdea paseste adesea in locuinta familiei Iohannis, o casa destul de modesta de la marginea Sibiului. "E cel mai reticent om posibil. Orice propunere ii faci, prima data va spune clar, nu. Apoi, urmeaza: «Nu stiu, vedem» si abia dupa mult timp: «Bine, da». In casa lor am intrat prima data ca invitat la masa. In timp, am observat ca apar aceleasi persoane, prieteni de-ai lui vechi, unii de zeci de ani. Nu sunt mai mult de 20, 30 in total. Masa e asezata doar de Klaus. Apoi, Carmen vine cu niste delicatese incredibile", a povestit Vecerdea pentru click.ro.

Sursa foto: rasunetul.ro

Carmen Iohannis a reusit sa ii cultive si sotului sau pasiunea pentru mancarea frantuzeasca, pe care a invatat sa o gateasca. "Imi este imposibil sa va spun exact cum se numeste ce gateste Prima Doamna. Oricum, e geniala in bucataria frantuzeasca. Gateste o rata de te lingi pe degete. Apoi, e tare la dulciuri. Nicaieri n-am mancat bezele si tarte cu fructe mai bune ca ale ei. Are masina de inghetata acasa si, daca va vine sa credeti, isi coace singura chiar si painea. Totul e ecologic. Iar la final vine socul. Iohannis spala vasele. Am ramas masca. M-am oferit sa-l ajut, dar n-a vrut sa auda. E treaba lui dintotdeauna", explica Vecerdea.


Sursa foto: click.ro

Si pentru ca petrece mult timp in compania lui Klaus Iohannis, antrenorul sau de tenis spune ca noul presedinte al Romanieie este in timpul liber cu totul altul decat il vedem noi la televizor. E vesel, glumeste si nu pune gura pe alcool, iar cand vine vorba despre gradinarit isi face mereu timp sa ingrijeasca trandafirii.

CITESTE SI:

4 vedete care s-au cuplat cu "seful"
Fetita care prefera sa fie saraca decat sa fie adoptata de Kim Kardashian

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului