Vedete din Romania

#teo trandafir #tv #radio

Dezamagita de TV, Teo a pus ochii pe radio

Teo Trandafir s-ar intoarce cu placere la radio , prima ei dragoste. Vedeta a marturisit ca a plecat din radio doar pentru ca televiziunea ii ocupa prea mult timp si a explicat ca "generatia Andreea Marin, Mihaela Radulescu si Mircea Radu nu a murit".

Preda la o scoala de televiziune , dar Teo se gandeste din ce in ce mai des la o revenire in radio, domeniul in care a debutat in mass media.

"Eu nu am plecat din radio decat fortata de lipsa de timp. Nu puteam sa merg la TV si la radio in acelasi timp, insa m-as intoarce chiar maine, pentru ca nimic nu e mai metaforic decat radioul", a marturisit Teo pentru Realitatea.net.

Televiziunea din Romania este ceva pe care Teo nu il mai doreste in viata ei, dar crede ca realizatorii buni de emisiuni, care nu recurg la scandaluri pentru audienta, mai au inca ceva de spus.

"Generatia Andreea Marin, Mihaela Radulescu si Mircea Radu nu a murit, insa nu este un moment bun din cauza asistentelor sexy, care sunt batute, umilite, jignite. Desi nu e genul nostru de divertisment, publicul asta cumpara", crede Teo.

Vedeta a marturisit ca in afara de timpul petrecut cu elevii scolii de televiziune si cu fiica ei Maya, mai are o implinire . Teo s-a indragostit, dar nu a vrut sa dea mai multe detalii despre viata ei personala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare