Vedete din Romania

#cuplu monden #Octavia Geamanu #marian ionescu #directia 5 #casatorie

Octavia Geamanu si Marian Ionescu si-au spus ADIO! Motivul incredibil

Showbizul ofera o multime de surprize. De la relatii secrete, la casatorii pe ascuns pana la despartiri dupa doar cateva luni de la casatorie. Octavia Geamanu si Marian Ionescu intra si ei in trend. Dupa ce, in februarie, s-au casatorit in secret, acum sunt pe punctul de a divorta.

La inceputul lunii februarie, atunci cand nimeni nu se astepta, un cuplu vechi isi lega destinele in fata ofiterului Starii Civile. Frumoasa prezentatoare TV Octavia Geamanu si craiul Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, anuntau pe Facebook faptul ca s-au casatorit.

Doar patru luni au rezistat cei doi “legati cu acte”. Realitatea TV scrie ca Octavia si Marian s-au despartit deja. De vina pentru separare ar fi tocmai infidelitatile artistului, care se pare ca nu a reusit sa scape de metehnele din trecut si nu s-a obisnuit prea usor cu statutul de barbat de casa.

Potrivit revistei Ciao!, Octavia a parasite caminul conjugal, apartamentul pe care il inchiriase cu Marian intr-un complex din zona Herastrau, si s-a intors in vechiul ei apartament din Bucurestii Noi. Marian s-a intors in casa fostei sotii, Adriana, din Pipera. Publicatiile tabloide scriu chiar ca chitaristul de la Directia 5 ar fi anuntat-o deja pe fosta lui iubita, Ana, ca nu mai este insurat. Zvonurile legate de despartirea lor sunt intarite si de faptul ca Octavia a lipsit in ultima perioada de la concertele partenerului ei, dar si de faptul ca a plecat singura in vacanta.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare