Vedete din Romania

# denisa a murit # denisa manelista # denisa raducu #denisa

Denisa Raducu a murit duminica dimineata

Denisa Raducu, cunoscuta in lumea muzicala lautareasca Denisa Manelista, a pierdut lupta cu viata duminica dimineata.

Artista a fost diagnosticata in luna martie cu carcinom hepatocelular, o boala care a macinat-o si care a avut o evolutie galopanta. Desi a luptat din toate puterile sa se vindece, ea a pierdut lupta in urma cu cateva ore.

Deocamdata, pe pagina oficiala a artistei nu a aparut nicio notificare oficiala, iar fanii care inca nu au aflat vestea cumplita continua sa ii ureze sanatate.

Denisa a incercat din rasputeri sa ascunda faptul ca este bolnava, iar in media s-a aflat destul de tarziu. Chiar si atunci, atat artista, cat si rudele ei nu au dorit sa vorbeasca despre boala de care sufera. Vedeta a vorbit o singura data despre perioada grea prin care a trecut.

„Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.

Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist”, declarat Denisa pentru „Acces Direct”, in urma cu cateva luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare