Vedete din Romania

#delia #florin moldovan #relatie

Delia si Florin Moldovan: despartire sau concediu impreuna?

Nu cu mult timp in urma, Florin Moldoveanu se afisa cu fotomodelul Andreea Tivadar prin restaurante, lasand loc presei autohtone pentru noi barfe. De cand o inseala Florin pe Delia Matache, iubita lui? Ce face Delia acum si ce hotarare ia? Raspunsurile sunt variate si parerile impartite dupa cum urmeaza.

Potrivit ziarului Click!, la aflarea vestii ca Florin umbla cu "mismasuri", Delia si-a facut frumusel bagajul si s-a refugiat in sanul familiei pentru a-si limpezi gandurile. Astfel, a dat apartamentul de lux de pe soseaua Nordului pe care il detinea afaceristul, pe unul cu doua camere din cartierul Berceni in care locuiesc tatal si sora ei.

Avand in vedere faptul ca Florin jura ca nici macar nu o cunoaste pe femeia aia, Cancan vine sa ne informeze ca Delia nu se lasa influentata de aceste zvonuri rautacioase si cei doi isi continua linistiti relatia.

"Sunt numai speculatii. Eu si Florin suntem bine mersi, impreuna si nu stam sa ascultam toate prostiile care se spun sau se scriu", a declarat, in exclusivitate, Delia pentru Cancan. Potrivit aceleiasi publicatii, Florin si Delia sunt in toi cu pregatirile pentru programul de relaxare de la finele anului: fericitul cuplu vrea sa petreaca Revelionul la schi in Austria, alaturi de prieteni.  

Parca pentru a sublinia si mai bine cele spuse in Cancan, agentiadepresa.ro vine sa ne informeze ca Delia si Florin se gandesc la nunta. Potrivit acestei surse, cantareata a dezmintit intr-o editie a emisiunii "Happy Hour", zvonurile potrivit carora s-a despartit de Moldoveanu.

"Florin e acasa si ma asteapta cu mancarea calda ca sa zic asa. Zvonuri au existat si vor exista intotdeauna. Le sfatuiesc pe toate manechinele care se lauda in presa cu tot felul de relatii sa caute baieti in alta parte. Florin mi-a spus ca nici nu o cunoaste pe aceasta fata asa ca nu inghit aceasta galusca…", a marturisit Delia pentru "Happy Hour".

Pentru a dovedi ca relatia sa cu afaceristul Florin Moldoveanu este una solida, Delia nu se lasa afectata de barfele care apar prin presa si se gandeste la maritis .

"Asa e firesc! Destinul, viata ne-a aratat ca trebuie sa fim impreuna, insa nu exista planuri stricte. Noi suntem impreuna de un an dar am mai o relatie cu mult timp in urma. Ne-am despartit ca acum sa fim impreuna din nou. Noi spunem ca nu e bine sa-ti faci planuri pentru ca viata te intoarce pe toate partile".

Delia Matache si Florin Moldoveanu au inceput relatia in urma cu cinci ani. In 2005, dupa o cearta mai aprinsa, amplu mediatizata, cei doi s-au despartit. Insa, dupa o relatie de un an cu Matteo, cantareata a revenit tot in bratele afaceristului, brate suficient de largi se pare si pentru alte suflete feminine, precum fotomodelul Andreea Tivadar.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului