Vedete din Romania

#horia brenciu #delia #monica anghel #vedete intern # te cunosc de undeva # emisiune antena 1 #scandal pro tv

Doua dive in razboi. Motivul: Horia Brenciu! Iata cine si de ce se cearta

Odata cu noile schimbari ce au loc in ultima vreme in cadrul emisiunilor de top de la Antena 1 au inceput si scandalurile. Cantaretele Monica Anghel si Delia Matache sunt la cutite, dupa noile schimbari ce au avut loc in juriul show-ului "Te cunosc de undeva".

Razboiul intre cele doua artiste a pornit dupa ce Monica Anghel ar fi propus in cooptarea juriului de la "Te cunoscu de undeva" pe celebrul Horia Brenciu, care a incheiat de curand contractul cu Pro TV, unde facea parte din juriul emisiunii "Vocea Romaniei". Delia Matache, noua jurata a show-ului "Te cunosc de undeva", a fost eliminata din echipa, la insistentele Monica Anghel.

CITESTE SI: Adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu a plecat de la Pro TV

"Delia s-a certat ingrozitor cu Monica Anghel. I-a reprosat ca a lucrat-o pe la spate si ca nu e frumos sa faca asa ceva, mai ales o cantareata care are totusi un statut. Delia era suparata ca Monica l-a propus pe Brenciu il locul ei. S-au certat. Iar Monica e si ea cu gura mare… va dati seama ce a iesit acolo. Delia era suparata si pentru faptul ca, atunci cand si-a negociat contractul pentru “Te cunosc de undeva” a cerut o suma destul de mare, iar cei de la Antena nu i-au dat. Dar ea a acceptat sa fie in juriu si pe o suma mai mica, iar acum s-a trezit ca au dat-o afara. Filmarile cu noul jurat, Horia Brenciu, au inceput", au dezvaluit surse din cadrul Antena 1, pentru wowbiz.ro.

Monica Anghel, insuportabila pentru intreaga echipa

Se pare ca Monica Anghel nu este doar in conflict cu Delia Matache, ci cu intreaga echipa de la "Te cunosc de undeva". Potrivit acelorasi surse, si ceilalti membri ai juriului sunt nemultumiti de comportamentul pe care il are artista la munca.

CITESTE SI: 9 ceaiuri pentru slabit 

"Monica Anghel e un fel de Andreea Balan 2. Nimic nu-i convine, mereu are cate ceva de comentat, la filmari cand nu-i convine cate ceva, se repeta filmarea. Vorbeste mult, e destul de obositoare. Ne-am bucurat ca a plecat Andreea Balan si nu trebuie sa tragem duble la filmari, si acum am dat peste Monica. Ea este o femeie extraordinara, dar e destul de dificila", au declarat surse din cadrul Intact.

Se pare ca frustrarea va fi si mai mare in cadrul echipei, deoarece se speculeaza ca Andreea Balan va reveni din nou in juriul de la "Te cunosc de undeva", de data aceasta pentru o suma si mai mare.

CITESTE SI: 20 de lucruri pe care le gandesc barbatii despre femei

"Andreea Balan a fost la discutii ca sa se intoarca la “Te cunosc de undeva”. Din cate stiu s-au inteles la bani, la contract. Ea a cerut acum mai multi bani… E fericita ca producatorii au realizat ca era buna ca jurat in emisiune. Dar sa vedem cine pleaca… cel mai probabil cel care va parasi juriul este Pepe, din cate stiu… Pe Andrei Aradits nu cred ca-l da afara, el a facut parte din show si in sezoanele trecute. Andreea urmeaza sa semneze contractul. Ea este si co-prezentatoare la “Romania Danseaza", au dezvaluit surse din cadrul Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare