Vedete din Romania

#delia matache #moarte #accident #noroc

Delia Matache, salvata de la moarte de o pana

Delia Matache a petrecut un weekend "aventuros". In drumul sau spre concertul programat la Galati, cantareata a a avut parte de doua pane de cauciuc si a fost la un pas de a-si pierde viata intr-un accident rutier.

Sambata aceasta, in drumul spre Galati, Delia Matache a facut pana la masina. Desi, enervata pe moment de nefericitul eveniment, cantareata a realizat ulterior ca oprirea fortata a scapat-o de fapt de un accident mortal, care s-a desfasurat pe autostrada, la doar cativa kilometri de ea.

"Tot raul spre bine! Am aflat socata, de la stiri, ca pe drumul pe care am fost eu, langa Braila, a murit un om in accident. Am facut legatura cand mi-am amintit de Salvarile care treceau in viteza pe langa mine cand stationam in asteptarea asistentei rutiere, pentru tractare. Dumnezeu ma iubeste", a explicat Delia Matache pe pagina sa de Facebook, citata de ziarul ring.

Cu un cauciuc dezumflat si aflata in imposibilitatea de a se mai deplasa, Delia Matache a apelat la bunavointa celorlalti soferi si a facut autostopul. Incercarea ei s-a dovedit insa a fi una fara succes. In cele din urma, dupa mai mult timp, Delia a reusit sa-si duca masina la un service si si-a continuat drumul cu un alt automobil. Nici acesta insa nu i-a purtat prea mult succes vedetei care s-a lovit de...o alta pana.

"Increeediiibiiil! Am schimbat masina cu o alta si sunt blestemata. Mi-a explodat un cauciuc. N-am rezerva. Sunt intre Braila si Slobozia si stau in masina", a detaliat cantareata pe pagina sa virtuala.

Desi a avut numai de patimit, Delia a reusit intr-un final sa ajunga si la concert, onorandu-si astfel angajamentul. Insa, chiar a adunat aproximativ 1500 de euro pe prestatia ei, suma a fost folosita iin intregime pe repararea celor doua masini.

"Recapitulam: pana 1 de motor, la dus spre concert, amenda mare. Din fericire, am ajuns la concert la timp. Pana 2, la intoarcere, cu masina nr. 2. Jante distruse. Tractat, service... banii de la concert, cheltuiti", a concluzionat Delia Matache, citata de ziarul ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare