Vedete din Romania

#delia matache #florin moldoveanu #monden #inselat #fotomodel

Delia Matache inselata de Moldoveanu cu un fotomodel

Desi baietii fac coada la usa ei, cantareata Delia Matache se pare ca n-are sub niciun chip noroc in dragoste . Iubitul ei casatorit, afaceristul Florin Moldoveanu , o inseala pe aceasta cu un fotomodel pe nume Andreea Tivadar.

De ceva timp, Delia traieste o tumultoasa poveste de amor cu Florin Moldoveanu, insa se pare ca afaceristului ii mai fug ochii si dupa alte femei. In ultimile saptamani, Moldoveanu a fost vazut in repetate randuri cu fotomodelul Andreea Tivadar.

Sambata seara, Florin a invitat-o pe Andreea la un restaurant select din Floreasca pentru o cina romantica.

"Abia am iesit dintr-o relatie de amor cu un fotbalist. Nu mai vreau sa fiu asaltata de paparazzi, de aceea nu recunosc ca am o relatie cu Florin. Ne-am intalnit sambata la restaurant, si cu Codin Maticiuc, apoi am ramas noi doi la masa. Ne cunoastem de trei saptamani si suntem abia la inceputul prieteniei noastre", a marturisit Andreea Tivadar, pentru emulte.ro.

Potrivit declaratiilor finalistei de la Miss Universe, Florin i-a spus ca s-a despartit de Delia. "Nu mi-e rusine cu nimic. Ei s-au despartit in urma cu trei saptamani, nu din cauza mea, ci din alte motive", a declarat fotomodelul pentru ziarul Click!

De partea cealalta, afaceristul neaga cu vehementa cele spuse de candidata la Miss Universe , precizand ca nu stie nimic despre aceasta intalnire.

"Daca Florin a zis ca nu ma cunoaste, inseamna ca asa o fi. Oricum, nu ne-am ascuns, ne-am intalnit intr-un loc public", a contracarat Andreea Tivadar, pentru Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului