Vedete din Romania

# delia insarcinata #delia matache #delia

Delia, insarcinata? "Lucram la copil"

Delia se pregateste sa devina mamica si lucreaza intens la acest capitol din viata ei. Se pare ca vedeta isi doreste mai mult ca oricand sa aiba un copil, mai ales ca aceasta a fost surprinsa de paparazzii click.ro la un centru de fertilizare in vitro.

Marti seara, in jurul orei 18.00, solista a fost dusa de soferul ei la o clinica de fertilizare din buricul Capitalei, unde a poposit aproximativ 30 de minute.

Vedeta a putut fi cu greu recunoscuta de catre fani. Aceasta a fost imbracata sport, nemachiata si cu parul prins. Aceasta s-a dus la un centru de fertilizare in vitro de pe strada Polona, din Bucuresti. Clinica respectiva este specializata doar pe medicina materno-fetala, pe diagnosticul si tratamentul infertilitatii, investigatii si teste de laborator specifice obstetricii si ginecologiei, testari genetice prenatale si postatale, potrivit click.ro.

Contactat azi de click.ro, Razvan Munteanu, sotul Deliei, a confirmat ca un bebelus se afla in planul lor: "In momentul acesta lucram la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care sa necesite tratamente de specialitate. Poate Delia s-a dus acolo la vreo prietena".

Surse foto: click.ro

De altfel, mama Deliei, solista de muzica populara Gina Matache, a scapat porumbelul intr-o emisiune TV si a dat-o de gol pe fiica ei ca incearca astfel de proceduri. "In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum... si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil", a marturisit Gina Matache, in februarie anul trecut, la emisiunea "Rai da’ Buni", de la Antena Stars.

Sursa foto principala: perfecte.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare