Vedete din Romania

#Diana Mosneagu #Mihai Petraiche #Muneer Al Obeidii #talent-show

Declinul concurentilor de la show-urile de talente

Talent-show-urile care au pus practic stapanire pe divertismentul din Romania au fost o strategie de promovare si castigare a audientei foarte rapid si bine gandite de televiziuni. Concurentii adunati din toata tara se prezinta in fiecare sezon la aceste emisiuni pentru a dovedi ca sunt extrem de talentati si merita sa castige marele premiu pus in joc. Uneori insa, unii dintre participantii acestor emisiuni ascund secrete, in viata privata, care, inevitabil sunt aflate, si decad in ochii publicului. Iata cativa dintre talentatii concurenti care au dezamagit publicul, fiind implicati in scandaluri foarte mediatizate in presa.

1. Diana Mosneagu

Diana Mosneagu este o tanara din Vaslui care a participat sezonul trecut la show-ul "Vocea Romaniei". Ea reusit sa impresioneze rapid juriul, dar si publicul cu vocea sa, ajungand chiar in semifinalele concursului. Recent insa, adolescenta, care s-a declarat o mare iubitoare a genurilor de muzica pop si rock, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip in care apare intr-o ipostaza nu tocmai demna de o eleva si o voce atat de buna.

Tanara danseaza pe banci un gen muzical nu tocmai agreat de foarte multa lume: manele. Adolescenta, eleva in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Emil Racovita" din Vaslui, a incins chiar atmosfera in clasa prin miscari de dans specifice genului, alaturi de ceilalti colegi, chiar intr-o pauza de curs.


2. Mihai Petraiche

In urma cu doi ani, tanarul Mihai Petraiche a impresionat intreaga Romanie cu miscarile sale de  breakdance la emisiunea "Romanii au talent". El a fost supranumit chiar "Omul bionic".

Pe langa talentul sau surprinzator, Mihai a prezentat si o poveste de viata impresionanta. El a suferit un accident la coloana, in urma caruia a fost aproape paralizat. Corelate, talentul si povestea lui au impresionat rapid publicul, Mihai ajungand in finala "Romanii au talent". Desi nu a castigat marele premiu, ci doar locul 2, Mihai s-a aratat multumit de ceea ce a reusit.

Dezamagirea a venit insa la scurt timp dupa incheierea emisiunii, cand presa a difuzat cateva filmulete in care Mihai aparea ca protagonist pe site-uri destinate persoanelor gay.


3. Muneer Al Obeidii

Muneer Al Obeidii (29 de ani) este un tanar originar din Abu Dhabi si s-a inscris in acest sezon la "Vocea Romaniei" in speranta ca acest concurs va fi rampa sa de lansare. El a reusit sa impresioneze rapid juriul, insa imediat dupa incheierea concursului, in presa au aparut informatii ca Muneer ar fi fost adus "pe pile" la acest show si ca o cunoaste foarte bine si pe producatoarea emisiunii, Mona Segal.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare