Vedete din Romania

#declaratii oreste #mutare din bucuresti #oreste #bucuresti

Decizie radicala luata de Oreste! De ce a plecat din Bucuresti: „Una dintre putinele chestii inteligente pe care le-am facut”

In urma cu aproximativ un an, Oreste anunta ca renunta la televiziune, el dorind sa petreaca tot mai mult timp alaturi de familia lui. Si, chiar daca multi se intrebau cum se va descurca, raspunsul a fost unul simplu: fostul prezentator detine o terasa in Vama Veche.

 

Timpul a trecut, lumea pare ca l-a uitat pe Oreste, insa acesta nu duce deloc dorul televiziunii. El s-a mutat la tara, asa cum ii place sa spuna, mai exact in Fundeni (Calarasi), renuntand definitiv la viata din Bucuresti.

Iar intr-un clip video pe care l-a postat pe Facebook, Oreste a vorbit despre casa si terenul pe care le detine alaturi de familia lui.

„Una dintre putinele chestii inteligente pe care le-am facut in viata mea a fost ca am fugit de si din Bucuresti, mutandu-ma la tara. Socrii mei aveau o casuta la 17 kilometri de Bucuresti, in satul Fundeni, de unde incepe judetul Calarasi. Am locuit doi ani doar eu cu sotia mea in casuta mica, de povesti. A fost superb! Cand s-a nascut nepotul meu Bebone, am hotarat sa largim clanul si m-am apucat impreuna cu socrul meu si ginerele meu cu carca, impreuna cu niste ajutoare mult mai pricepute decat noi, sa ridicam o alta casa, ceva mai mare, in aceeasi curte. Am vandut un apartament din Bucuresti si cu nici 60.000 de euro am ridicat o casuta cu trei camere la parter si doua camere semimansardate. Avem o curte de 2.000 de metri patrati, trei caini, 3 pisici si vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi si dulceturi exceptionale. Cand am venit acum sase ani aici, eram plapand, stresat, obosit, incuiat, nervos, fara niciun simt practic. Mi-au trebuit doi ani de truda cu pamantul, cu livada, cu animalele, sa simt si sa ma bucur si eu de aerul asta curat, de liniste si de ritmul total aparte fata de Bucuresti, ca sa imi revin. Va spun sincer, acum parca sunt mai tanar cu 10 ani”, a spus Oreste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare