Vedete din Romania

#catalin botezatu #aniversare #india #taj mahal

De ziua lui, Bote s-a plimbat singur prin Taj Mahal

Catalin Botezatu si-a serbat ziua de nastere in India. Invitat cu ocazia festivalului India International Fashion Week , organizat la New Delhi, excentricul designer a profitat din plin de mini-vacanta de 10 zile si a vizitat taj Mahal-ul, chiar de ziua lui.

Bote s-a dus in India fara iubita lui, Bianca Dragusanu, iar rochiile sale au fost prezentate de modele de succes din tara-gazda.

Dupa ce festivalul a luat sfarsit, Catalin a profitat de timpul ramas pentru a ajunge la cele mai celebre puncte turistice ale oraselor New Delphi , Agra sau Jaipur. Astfel, designerul roman, insotit de echipa sa, a vizitat complexul Qutb, iar de ziua lui, pe 3 decembrie, a ajuns in zona orasului roz Jaipur, la Palatul Vanturilor, la cel de pe ape, Palatul Amber, cat si la Taj Majal, una dintre noile minuni ale lumii .

"Am ramas foarte impresionat de frumusetea acestui monument. Iti da senzatia ca este pictat pe cer. Este de o frumusete unica", a marturisit Botezatu, citat de Ring.

Designerul a ramas surprins de altfel si de contrastul dintre lux si saracie din India si de faptul ca acolo traficul este infernal si asta pentru ca nu se respecta regulile de circulatie.

Bote, acum in varsta de 42 ani, a incheiat seara de gala cu prezentarea noii sale colectii haute-couture "Return to Ra". Designerul a fost invitat si la urmatoarea editie a festivalului India International Fashion Week, dar si la Swahili Fashion Week ce se va tine in Tanzania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare