Vedete din Romania

#adrian cristea #bote #bianca dragusanu

De frica sa nu-l piarda iar pe Bote, Bianca i-a dat cu interzis lui Cristea!

Pentru ca a reusit atat de greu sa-l convinga pe Bote ca mai merita o sansa, Bianca nu mai vrea sa-si dezamageasca iubitul. Asa ca, din prudenta , blonda i-a interzis lui Adrian Cristea sa mai ia legatura cu ea.

Bianca Dragusanu trage cu dintii de relatia ei cu Botezatu, proaspat reinnodata. Aceasta si-a dat seama ca pe designer cel mai mult l-au deranjat stirile aparute in presa potrivit carora ea ar avea o relatie cu Adrian Cristea , ca atare s-a hotarat sa rupa orice fel de legatura cu fotbalistul.

Surse din preajma ei au dezvaluit pentru Cancan ca saptamana trecuta, imediat ce s-a asigurat ca Bote a revenit in viata ei, asistenta lui Capatos i-a cerut dinamovistului o intalnire. Se pare ca, in urma acestei intalniri, blonda i-ar fi dat de inteles lui Cristea ca nu mai are voie sa o caute si ca nu se vor mai vedea, nici macar ca amici.

Potrivit informatiilor aparute in Cancan, Adrian Cristea n-ar fi primit aceasta informatie tocmai bine, insa a luat-o ca atare si s-a resemnat. Singura pe care a avut-o fotbalistul a fost a doua zi, pe pagina lui de Facebook, unde a postat un mesaj cu textul „Just mind of your own life!" ( Vezi-ti de viata ta! ).

Bote si cu Bianca formeaza din nou un cuplu

Tot cei de la Cancan au anuntat cu putin timp in urma impacarea celor doi, publicand o serie de instantanee cu ei, iesind din blocul in care locuieste blonda. In urma cu o saptamana, Botezatu i-a facut o vizita asistentei lui Capatos, ce s-a dovedit, a fi una constructiva, de vreme ce a dus la reinnodarea relatiei dintre cei doi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare