Vedete din Romania

#alina puscas # amanare nunta #nunta

De ce si-a anulat Alina Puscas nunta de doua ori. Vedeta a dezvaluit cand o sa ajunga in fata altarului

Alina Puscas are o relatie superba cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cei doi, care se bucura de trei copii, s-au casatorit civil in 2019 si isi doreau sa aiba parte de o nunta de vis in Grecia, vara, in 2020. Totusi, ei au fost nevoiti sa amane evenimentul, dupa ce pandemia le-a dat planurile peste cap.

 

Alina Puscas si-a dorit sa aiba parte de o nunta ca in basme, astfel ca spera ca apropiatii sa ii fie alaturi in Grecia, in 2020. Chiar daca a amanat evenimentul de doua ori, vedeta spera ca in 2024 sa aiba parte de ceea ce viseaza.

„Ideea este ca noi am avut planificata nunta in Grecia, mai exact in Mykonos, exact in anul pandemiei. Era stabillita pe 6 iunie. Pe 6 iunie eu eram bolnava de covid, cand facuseram noi acel sezon „Te cunosc de undeva”, unde am intrat toti in carantina si practic nu s-a mai putut face nicio petrecere pentru ca a fost totul lockdown in Grecia, stim foarte bine!

Dupa ce s-a mai deschis putin Grecia, surpriza, nu aveai voie sa faci petreceri mai mari de 50 de oameni, noi aveam o lista destul de lunga. Deci a cazut din nou si anul urmator evenimentul.

Am zis: sincer, suntem intre anul 8 si 9, nu mai bine asteptam sa facem 10 ani si facem o petrecere ca de 10 ani si aia e nunta? Si pana la urma asa am decis. Anul acesta in noiembrie facem 9 ani, la anul probabil. Noi speram in continuare tot in Grecia sa se intample, dar poate schimbam cu Ibitza”, a spus Alina Puscas pentru Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului