Vedete din Romania

#tinute Chef Patrizia Paglieri #Chef Patrizia Paglieri #Patrizia Paglieri #haine negre

De ce se imbraca Chef Patrizia Paglieri doar in negru! Motivul este incredibil

Chef Patrizia Paglieri se imbraca numai in haine negre sau inchise la culoare. Indiferent de evenimentul la care este invitata, tinuta acesteia este intotdeauna una de culoare neagra.

Putini sunt cei care stiu care este adevaratul motiv pentru care Chef Patrizia Paglieri poarta numai haine inchise la culoare.

Vedeta a explicat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, care este motivul pentru care garderoba sa este plina ochi de obiecte vestimentare de culoare inchisa.

"M-am obisnuit cu negru si asa nu fac greseli. Imi place si albul, dar in 90% dintre cazuri imi place negrul. Port aceasta culoare de cand aveam 18 ani si la liceu ma imbracam la fel. Nu-mi place sa merg la shopping, nu mai am loc unde sa-mi pun hainele. si oricum nici nu am unde sa le port pentru ca mai mult stau in bucatarie", a declarat Patrizia Paglieri, potrivit libertatea.ro

Chef Patrizia Paglieri, care este mama unui baiat, este cunoscuta publicului telespectator din Romania din postura de jurat la show-uri culinare.

Sursa foto: adpm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului