Vedete din Romania

#oana zavoranu #catalin maruta

De ce Oana Zavoranu si Catalin Maruta au fost certati 10 ani

Oana Zavoranu si Catalin Maruta au revenit la sentimente mai bune in urma cu cateva zile, dupa ce 10 ani nu si-au vorbit deloc. Nimeni nu stia ca intre cei doi au existat certuri si ca nu isi vorbesc de atatia ani.

Ei au marturisit totul in cadrul podcastulul Acasa la Maruta, unde Oana a fost invitata si si-a deschis sufletul vorbind sincer despre viata ei. Se pare ca Oana nu a mai dorit sa apara in cadrul emisiunilor lui Catalin Maruta, dupa divortul sau de Pepe. Cei doi au rupt orice legatura atunci.

Catalin Maruta a dezvaluit, mai in gluma, mai in serios, ca Oana Zavoranu a decis sa discute despre acest eveniment la Antena 1, pentru ca i s-ar fi oferit o suma mai mare de bani. Totusi, fosta actrita a subliniat ca nu acesta este motivul pentru care a refuzat aparitiile in emisiunea lui, detaliu nestiut de nimeni.

„Ma stiu cu Oana Zavoranu de cand eram niste copii visatori si ambitiosi, incepatori in televiziune. De atunci in vietile noastre s-au intamplat multe si timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reintalnit insa la podcastul «Acasa la Maruta», am ingropat securea razboiului si am vorbit sincer despre viata ei.

Toata pata ti s-a pus de la divortul cu Pepe. Pana atunci noi ce am avut de impartit? Divorteaza Pepe de Oana Zavoranu. S-a produs divortul si atunci tin minte ca te-am sunat, am venit la tine, ti-am povestit si ti-am zis ca povestim, sa vedem ce se intampla. Cu tine aveam o relatie mai apropiata, lucrasem impreuna mancasem impreuna un covrig.

Tu nu ai vrut sa vii. Au avut mai multi bani aia de la Antena 1. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam asa o relatie.', a declarat Catalin Maruta.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului