Vedete din Romania

#plangere Andreea mantea # Cristian Mitrea #andreea mantea

De ce nu a depus Andreea Mantea plangere dupa ce a fost batuta de Cristian Mitrea

Andreea Mantea a marturisit in urma cu cateva luni ca a fost batuta in timpul relatiei cu Cristian Mitrea chiar in perioada in care era insarcinata. La acel moment, Andreea nu a dorit insa sa dea foarte multe detalii despre acest subiect. Invitata recent in cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, prezentatoarea TV a marturisit si motivul pentru care nu a depus plangere impotriva luptatorului de MMA.

 

„Poate ca varsta, poate ca eram speriata, poate ca imi era teama de ceea ce va urma, poate ca imi era si mila, pentru ca stiu ca avea nu stiu ce alte probleme, nu stiu exact, dar stiu ca daca mai gresea sau i se mai facea o alta plangere urma sa fie arestat. Cred ca asta m-a tinut si cred ca respectul fata de familia lui. Minutele in sir la telefon cu mama lui m-au facut sa dau inapoi si sa-l inteleg pe el.

Din pacate, o femeie atunci cand este lovita nu stiu de ce, culmea ca am facut-o si eu, nu reactioneaza deloc cum ar trebui. Din contra, ii cauta scuze celui care face asta, pentru ca sunt si sentimente.”, a declarat vedeta la Kanal D.

Cu toate acestea, Andreea Mantea nu regreta nimic si acum se considera o femeie fericita.

„Nu stiu ce a fost atunci in mintea mea, dar respectul si faptul ca mama lui imi explica niste lucruri intelegeam de ce trece prin acele stari si de ce face acele lucruri, m-au facut sa nu fac asta. Cateodata sunt o fire razbunatoare si am avut momente cand poate am regretat ca nu m-am razbunat, in momentul cand el a facut niste greseli publice foarte mari pe care eu nu le-as fi facut niciodata si nici nu o sa le fac, de dragul copilului meu.

El nu a vazut asa lucrurile si nici nu o sa le vada si nici nu o sa le inteleaga. Momentele acestea au fost atat de scurte si atat de intense ca o flacara.

Nu regret. Ce am eu, el nu o sa aiba niciodata. Poate ca nu e asa, poate ca e asa, dar tind sa cred ca asa este.”, a mai spus Andreea Mantea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului