Vedete din Romania

#copil Adelina Pestritu #retele de socializare #adelina pestritu #poze

De ce Adelina Pestritu nu mai pune poze cu fiica sa pe retelele de socializare. Motivul care a facut-o sa ia aceasta decizie

Adelina Pestritu i-a organizat fiicei sale o petrecere pe cinste de Ziua Copilului. A publicat cateva imagini cu decorul pregatit si prajiturile servite, insa toata lumea s-a intrebat de ce Zeny nu mai apare in poze.

 

Pentru ca erau foarte multi admiratori care intrebau acest lucru, Adelina a revenit cu explicatii.

'Dragii nostri, va raspund prin acest comentariu tuturor celor care ati intrebat de Zeny, desi am mai spus asta de cateva ori. Impreuna cu Virgil am decis sa nu o mai postam pe retelele de socializare. Daca pe viitor vom lua o alta decizie, veti afla primii. Multa dragostea pentru voi si La Multi Ani pentru toti copiii ❤️', a scris Adelina Pestritu pe una dintre retelele de socializare.

Cati bani castiga Adelina Pestritu din Instagram

Adelina este unul dintre cei mai populari influenceri din Romania. Pentru a face o postare pe conturile sale de socializare, urmarite de aproape 2 milioane de persoane, fosta prezentatoare TV cere sume uriase. Intrebata cat castiga din munca pe care o face in mediul online, Adelina a ezitat sa spuna o suma fixa.

„Nu as putea sa-ti spun. Nu as putea sa-ti spun daca ar fi o cifra reala sau umflata. Depinde mult de context. In cazul meu, sa stii ca au fost colaborari din propria initiativa fara nici 50 de euro. Am simtit ca este nevoie de aportul meu in cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate si cu asemenea sume, altele cu mai putin. Altele deloc. Suma, raportata la salariul minim pe economie, este enorma.

Unii oameni considera ca noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firma de PR, management, contabila care se ocupa de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt multi oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Platesc salarii, platesc impozite. Nici nu vrei sa stii cam ce taxe’, a declarat Adelina Pestritu despre cat castiga din Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare