Vedete din Romania

# elena basescu fotomodel #vedete intern #traian băsescu #elena basescu #showbiz

De ce a renuntat Elena Basescu la cariera de fotomodel. Motivul pentru care Traian Basescu i-a interzis sa mai faca asta!

Elena Basescu si-a facut debutul in lumea showbizului ca fotomodel. Era una dintre cele mai cautate manechine, mai ales ca tatal sau, Traian Basescu,  castiga din ce in ce mai multa popularitate in plan politic. 

EBA a castigat bani frumosi din cariera de fotomodel si incheia contracte de zeci de mii de euro cu firme renumite. Un intreg scandal a pornit insa dupa ce Elena a negociat un contract cu o firma productoare de piele. Intelegerea cu reprezentantii acestei companii s-a incheiat pe o perioada de un an, iar EBA a fost luata la un moment cu un elicopter pentru a ajunge la un eveniment. Toata aceste servicii au dus insa la un scandal imens, dupa ce firma a impanzit Bucurestiul cu fotografiile Elenei, inclusiv la metrou. 

S-a speculat atunci ca insusi Traian Basescu i-a interzis Elenei sa isi continue colaborarea cu respectiva firma, spunandu-i ca nu e potrivit ca fotografiile fiicei presedintelui in functie sa fie afisate in statiile de metrou, potrivit wowbiz.ro. 

"Surse din preajma Elenei au afirmat ca, atunci, presedintele a fost cel care nu i-a permis fiicei sale sa participe la eveniment, Traian Basescu sugerandu-i si cu alte ocazii ca ar fi bine sa renunte la lumea modei. In cele din urma, "BeltArt" a reactionat nervos la decizia Elenei, mai ales ca anuntase prezenta sa la eveniment cu surle si trambite. Dupa ce presa a taxat-o drept "neserioasa" pe mezina Basescu, apele s-au linistit, iar incidentul a fost dat uitarii. Insa in urma cu citeva saptamani aparitia unor reclame "BeltArt" cu Elena Basescu in prim-plan, postate in statiile de metrou, a devenit din nou subiect de barfa.

Surse din preajma Elenei spun ca, dupa experienta neplacuta avuta cu "BeltArt" (inevitabil, comentariile facute in urma cu cateva luni la Brasov au ajuns si la urechile ei), fiica presedintelui si-ar fi exprimat nemultumirea in legatura cu aparitia acestor reclame in statiile de metrou, regretand faptul ca a semnat un contract cu ei", scria presa la acea vreme.

CITESTE SI:

Anda Adam, nunta in costum de baie! 

Una dintre cele mai sexy femei din lume, fara iubit: "Barbatii se tem de mine"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare