Vedete din Romania

# dan bittman avere #dan bittman

De ce a ramas Dan Bittman fara bani. Adevarul a iesit la iveala

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a dezvaluit, la inceputul acestui an, ca s-a despartit de Liliana Stefan, femeia care i-a daruit 3 copii si care i-a fost alaturi peste 20 de ani. Cei doi au decis sa puna punct relatiei lor, iar artistul a marturisit ca a lasat toata averea pe care a agonist-o copiilor si fostei iubite. 

„I-am lăsat tot Lilianei și am plecat. Sunt foarte sărac acum”, declara in urma cu cateva luni Dan Bittman. 

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat. Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria”, a declarat Dan Bittman,la Kanal D.

Se pare insa ca adevarul este altul, dupa cum au dezvaluit prieteni apropiati ai solistului. Acesta ar fi ramas fara bani dupa ce a investit o suma uriasa, aproximativ 800.000 de euro, în parcul său de agrement, situat la 49 de kilometri de București, pe malul lacului Sulimanu.

„Dan a rămas fără bani după ce a investit în acest proiect vreo 800.000 de euro și acum așteaptă să se redeschidă pentru a începe în sfârșit să încerce să își recupereze o parte din investiții”, au declarat surse apropiate artistului, citate de Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare