Vedete din Romania

#ordin restrictie #masina furata #brigitte pastrama

De ce a cerut Brigitte Pastrama ordin de restrictie. I-a fost furata masina si vandalizata casa

Brigitte, fosta sotie a lui Ilie Nastase, a cerut politiei ordin de restrictie. In prima vaza s-a spus ca l-a cerut pentru a se proteja de sotul sau, Florin Pastrama, care ar fi batut-o.

Bruneta a lamurit lucrurile si a recunoscut ca trece prin momente grele, dar nu din cauza sotului sau. Ea a precizat ca ordinul de restrictie este impotriva unui amic al fiului ei.

Ce s-a intamplat?

Brigitte Pastrama a explicat ca respectivul amic i-a furat masina si i-a vandalizat locuinta, disparandu-i si cateva lucruri.

"Mi-a fost furata o masina de catre un prieten de-al fiului meu. Precum si alte bunuri din casa," a spus Brigitte, in exclusivitate, pentru spynews.ro.

Bruneta a precizat ca a cerut ordin de restructie impotriva prietenilor fiului ei, dupa ce acestia i-au vandalizat casa si i-au furat mai multe obiecte de valoare. Incidentul a avut loc noaptea trecuta, atunci cand ea dormea.

Audierile au avut deja loc de Politia din Voluntari, acolo unde a fost reclamat furtul unei masini.

"Am facut plangere impotriva celor care erau in casa mea si care mi-au vandalizat casa si distrus masina," a mai precizat Brigitte.

 

Brigitte a montat camere in toata casa

Desi spune ca are o casnicie fericita, bruneta este urmarita de trecut si de esecurile din casniciile anterioare. Ea a marturisit ca sta cu ochii pe sotul sau, pas cu pas, si a montat camere in toata casa.

"I-am pus camere peste tot in casa, nu poate face o miscare fara sa stiu eu! Poate nu este tocmai in regula, dar la cat m-am ars in casniciile anterioare, cat de mult am suferit… Doamne, cat de mult am fost inselata, cat de mult am fost tradata, consider ca acum trebuie sa fiu mereu vigilenta, sa aflu eu tot," a declarat Brigitte pentru wowbiz.ro.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului