Vedete din Romania

# fetita andra # copii andra #vedete intern #showbiz #andra

De cate persoane are nevoie Andra pentru a o ingriji pe fiica sa

Desi a mai trait o experinta asemanatoare in urma cu 4 ani si jumatate, Andra este usor panicata cand vine vorba despre ingrijirea fetitei sale in varsta de o luna, Eva Maria. Cantareata recunoaste ca ea si sotul sau nu reusesc sa aiba grija de micuta si au nevoie de ajutoare.


„Recunosc ca am spaima specifica mamelor cu bebelusi abia nascuti, vreau s-o am tot timpul sub priviri , sa vad cum respira, daca zambeste in somn, daca e agitata, daca se misca”, a declarat ea pentru Cancan.ro.

„Din fericire, lumea din jurul meu imi sare in ajutor inainte de a cere eu sprijin. Bona noastra e deja profesionista in materie de bebelusi, e calma si ia cele mai bune decizii. Mama mea este la noi aproape zilnic, dar si soacra mea este de un real ajutor, ii sunt foarte recunoscatoare ca ne ajuta sa parcurgem aceasta perioada pe atat de frumoasa, pe atat de dificila si emotionanta”, a marturisit solista.

Andra s-a intors deja la proiectele muzicale si a filmat deja un nou videoclip. Cantareata a publicat pe o retea de socializare o fotografie cu ea de la filmari si si-a anuntat amicii virtuali ca abia asteapta sa lanseze clipul. ”Va pup de la filmarile noului meu clip ! Ma gandesc la voi si abia astept sa vedeti rezultatul final. Multumesc Marius Moga & DeMoga!”, a scris artista.


Andra va canta la botezul fiicei lui Pepe, ce va avea loc duminica aceasta, iar prima revenire pe scena, dupa nastere, va avea loc pe 3 septembrie la marea gala muzicala de la Sibiu, Media Music Awards.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare