Vedete din Romania

#dans #Romania danseaza #emisiune de divertisment

Dansul care i-a lasat muti de uimire pe juratii de la "Romania Danseaza"

Show-ul "Romania danseaza", difuzat la Antena 1, in fiecare duminica, de la ora 20.30 aduce in prim-plan talente neobisnuite. Unul dintre cele mai inedite momente ale acestei emisiuni a fost realizat, duminica seara, de acrobatul Laurentiu Ion.

Tanarul in varsta de 21 de ani i-a uimit pe cei trei jurati de la "Romania danseaza", CRBL, Monica Petrica si Mihai Bendeac, cu un dans la bara executat impecabil, dar si cu tinuta sa excentrica, formata din pantaloni scurti din piele si cizme cu toc cui.

"N-am vazut in Romania o tipa care sa faca chestia asta pe tocuri. Poate n-am vazut eu indeajuns de mult dans la bara. M-a impresionat", a declarat Mihai Bendeac.

Laurentiu a impresionat nu doar cu talentul sau, ci si cu povestea sa emotionanta de viata. El a povestit ca si-a dorit inca de mic sa faca gimnastica de performanta, insa din cauza conditiei financiare precare, a ales sa lucreze la o scoala de circ. Laurentiu a sustinut primul sau spectacol la circ la varsta de 13 ani, iar de atunci el este sprijinul familiei sale

„Munceste pana la epuizare. Daca nu ar fi Lari sa ne ajute cu banii, noi am fi ajuns in strada", a povestit sora tanarului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului