Vedete din Romania

#dansez pentru tine #vedete intern #concurenti dansez pentru tine #finala dansez pentru tine

"Dansez pentru tine": Ce surprize pregateste marea finala

Vineri, 29 noiembrie, are loc finalul celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV. Telespectatorii isi vor putea vota preferatii, iar momentele surprinzatoare si pline de magie nu vor lipsi nici la finalul acestui sezon. Editia de vineri vine cu surprize uimitoare si aduce in prim-plan vedete indragite, care s-au alaturat cazurilor umanitare de la "Dansez pentru tine".

Cine sunt finalistii

In urma cu sapte saptamani, opt concurenti, insotiti de vedete, au pasit spasiti si curiosi pe ringul viselor. Dintre acestia, doar trei au reusit sa isi atinga unul dintre cele mai mari scopuri: finala "Dansez pentru tine". Cei trei viteji sunt Dark, impreuna cu Sore, Razvan Maron, impreuna cu Ilinca Vandici, si Iulia Clisu, cu Dima Trofim.

     

In aceasta ultima editie a competitiei visurilor, cele trei perechi de dansatori ii vor purta pe telespectatori in fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha şi house.

Juratii lasa notele pentru ringul de dans

In marea finala de la "Dansez pentru tine", exigentii jurati Mihai Petre si Elwira vor pasi si ei pe ringul de dans, pentru a pune in scena un moment memorabil de cha-cha. Alaturi de acestia in ringul viselor vor veni si ceilalti concurenti care au parasit competitia, dar si toti coregrafii.



Un moment special, oferit de invitati speciali

Vineri seara, pe scena de la "Dansez pentru tine" vor pasi si cateva vedete speciale, care vor dansa pentru cazuri umanitare. Este vorba despre Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu, care se intorc acasa pentru a veni in sprijinul catorva persoane care au mare nevoie de ajutor.

"Fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa", a marturisit Catrinel Menghia. Familia Ogararu nu putea ramane nici ea insensibila atunci cand vine vorba de sprijinul semenilor.

Sursa foto: ziarulring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare