Vedete din Romania

#daniela crudu #masini #raliu

Daniela Crudu s-a antrenat intr-o cursa nebuna cu multi cai-putere

Vedeta Playboy Daniela Crudu a trecut prin emotii puternice intr-o cursa nebuna cu masini. Din postura de copilot, artista a facut furori la rally show-ul organizat la Sinaia.

Infofolita bine, asistenta matinalilor Antena 1 s-a lasat pe mana campionului Bogdan Marisca, experimentant astfel pentru prima oara senzatiile unui raliu .

Colegul sau Dani a ajutat-o pe vedeta sa-si puna corespunzator cagula si casca si Daniela a fost antrenata intr-o cursa nebuna prin centrul Sinaiei.

"A fost incredibil. Mi-a trezit toate simturile baiatul asta. E nebun. Nu-mi vine sa cred ca am facut asa ceva, cu toate ca as mai incerca. Am mai inchis ochii din cand in cand", spus Daniela pentru Click!.

Desi i-a fost putin frica, cand a ajuns la "finish" si si-a tras putin suflu, iepurasul Playboy a mai dat o tura si cu pilotul Alex Filip.

Mai relaxat un pic, avand experienta mai multor curse, Dani, colegul sau de platou s-a bucurat din plin de trairile unui raliu adevarat.

"Dupa ce am mers in masina cu multiplul campion Sebastien Loeb, nici o senzatie nu poate fi mai tare", a explicat Dani pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare