Vedete din Romania

#daniela crudu #mihai costea #un show pacatos #asistenta capatos

Daniela Crudu, la un pas sa fie concediata. Afla de ce!

Daniela Crudu si-ar fi pierdut postul de asistenta in emisiunea "Un show pacatos" daca Dan Capatos nu i-ar fi luat apararea.

Sefii de la Antena 1 au vrut sa renunte la aparitiile brunetei pe micul ecran, dupa ce au aflat ca aceasta a mintit cand a spus ca a pus capat relatiei cu fotbalistul Mihai Costea.

Cu aproximativ o luna in urma, Daniela Crudu varsa lacrimi de crocodil la televizor si spunea ca s-a despartit de jucatorul de fotbal de la echipa Steaua.

Cu toate acestea, povestea Crudutei a fost demontata si cateva surse au dezvaluit ca ea si Costea isi continua linistiti relatia intr-un apartament situat in zona Nerva Traian.

Cand au auzit cum stau lucrurile in realitate, cativa din sefii de la Antena au vrut sa o concedieze pe Daniela Crudu, dar Dan Capatos si-a luat intreaga vina asupra lui. Moderatorul emisiunii "Un show pacatos" a declarat ca ideea acestui scenariu i-a apartinut in totalitate, iar Daniela a jucat un simplu rol.

Sursa foto: dli.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare