Vedete din Romania

#salariu #demisie #actrita #scenariu #daniela crudu

Daniela Crudu, de la asistenta TV la actrita

Daniela Crudu, fosta asistenta TV a emisiunii "Un show pacatos", revine in televiziune, insa de data aceasta in postura de actrita intr-un nou serial de comedie ce va fi difuzat de Antena 1.

La doar trei saptamani dupa ce a demisionat, vedeta a primit o noua oferta din partea reprezentantilor Antena 1. Surse din anturajul fostei asistente spun insa ca totul ar fi fost premeditat.

“Cruduta era dorita de mai mult timp in acest nou proiect al trustului, iar demisia ei de la Capatos poate ca nu este deloc intamplatoare. Ea vrea sa evolueze profesional, iar aceasta este o oportunitate”, a declarat un apropiat al vedetei.

Alaturi de Daniela, in serial vor mai juca Oana Zavoranu si Andrei Duban. Oana Zavoranu chiar a postat acum cateva zile pe pagina personala de Facebook ca are o veste buna pentru fanii sai. Aceste noi informatii explica mesajul acesteia.

Conform aceleiasi surse, Daniela Crudu va primi un salariu de 1.500 de euro si i-a convins pe reprezentantii Intact chiar sa modifice scenariul serialului pentru a nu-l face gelos pe iubitul sau, fotbalistul Mihai Costea. Initial, Daniela primise rolul unei femei usoare, care dupa grele negocieri s-a transformat intr-un rol mai cuminte.

Daniela Crudu renuntase la postul de asistenta din cadrul emisiunii "Un show pacatos" tot din cauza geloziei exagerate a iubitului sau, Mihai Costea.

[[Autor:AnaIonescu]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului