Vedete din Romania

#acuzatii #daniela crudu # Nea Marin

Daniela Crudu, batuta de Nea Marin? Dezvaluiri socante

Recunoscuta ca fiind o vedeta a celor de la Antena 1, acolo unde a aparut in nenumarate show-uri, precum „Burlacita”, „Ultimul trib”, „Neatza cu Razvan & Dani” si „Un show pacatos”, Daniela Crudu este acum in centrul unui scandal.

 

Dupa ce a dezvaluit ca s-a apucat de OnlyFans si a postat pe internet si pretul unui abonament lunar, care este de 20 de dolari, iata ca Daniela Crudu nu este ocolita de scandaluri, asa cum s-a intamplat in toata viata ei.

Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Daniela Crudu ar fi intrat intr-un conflict cu Nea Marin, chiar in cadrul emisiunii „Poftiti pe la noi”. Din cate se pare, vedeta s-a certat cu barbatul dupa ce acesta i-a cerut o poza cu ea inainte de a se opera.

Dupa ce Nea Marin a facut glume pe seama Crudutei, aceasta s-a suparat si a luat niste florin dintr-o vaza, cu care a aruncat in el. Iar acesta iar fi raspuns intr-un mod golanesc, a lovit-o cu pumnul in cap si a tipat, moment care insa a fost taiat de la montaj. Dupa acest eveniment, Daniela Crudu nu a comentat prea mult, ci a plecat din emisiune, pe motiv ca are COVID.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului