Vedete din Romania

#Daniel Pavel vacanta #Daniel Pavel #fosta sotie #iubita

Daniel Pavel a plecat in vacanta cu iubita si cu fosta sotie: "Sunt norocos"

Daniel Pavel a fost in trecut casatorit cu Anca, alaturi de care are un baiat, iar in prezent prezentatorul Survivor are o relatie cu Ana Maria Pop.

 

Daniel Pavel traieste in prezent o frumoasă poveste de dragoste si, cumva, a reusit sa impace trecutul si prezentul, plecand in vacanta si cu fosta sotie, dar si cu actuala iubita.

„Din ianuarie tot intr-o vara o tin. Am fost plecat si cu familia. Am avut ocazia sa plec si cu ai mei, cu tata, ca doar pe tata il mai avem, apoi cu iubita, cu Ana si apoi cu baiatul meu si cu mamica lui. Adica am facut asa o gasca extraordinara. Vara pentru mine inseamna si adrenalina soarelui, adica nu doar vitamina D. Am fost cu fiecare in parte, adica sunt norocos din punctul asta de vedere", a declarat Daniel Pavel pentru ego.ro.

Prezentatorul a dezvaluit ca vacanta a fost gandita de fiul lui. „Am plecat pe planul lui de expeditie, ceea ce a insemnat Albania, Grecia, comunitatile de aromani din Nordul Greciei, dupa mama, caci am fost si cu mama lui, cu Anca.

El e aroman dupa mama, machidon cum spunem noi, si am avut ocazia sa vedem Sfanta Maria, o sarbatoare extrem de importanta pentru ortodocsi, in nordul Greciei, in oraselele din care provine practic familia lui. Albania salbatica, misterioasa. A fost minunat pentru ca el a ales”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare