Vedete din Romania

# daniel iordachioaie dieta #Daniel Iordachioaie

Daniel Iordachioaie a dat jos 50 de kilograme in 3 luni. Cum a reusit!

Cantaretul Daniel Iordachioaie a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in timp-record. In doar trei luni, artistul a slabit spectaculos si este de nerecunoscut! 

Daniel Iordachioaie a decis sa slabeasca dupa ce a fost diagnosticat cu diabet. Solistul a tinut un regim strict si a inceput sa faca foarte mult sport.

"Am slabit aproape 50 de kilograme, in aproape 3 luni de zile. Acum stau si ma gandesc, ce pot sa scot bine din toata situatia asta. Si le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa fac toata chestia asta. Am avut momente in care mi-a fost greu, in altele in care mi-a fost foarte usor", a spus artistul, la Antena Stars.

Cantarea aproape 130 de kilograme atunci cand a fost diagnosticat cu diabet, iar greutatea ii putea pune serios in pericol viata. "Am zis intr-o dimineata ca vreau sa slabesc. Am slabit 45 de kilograme in treiluni si jumatate-patru. Am inceput sa merg la sala, de doua ori pe saptamana. Stau la etajul opt si am renuntat la lift. Motivul principal e ca in toamna trecuta m-a lovit un diabet pe care vreau sa-l tin sub control. Aveam 127 de kilograme. Acum (n.r. in luna mai) am 85 de kilograme. Ma simt altfel. Am alt chef", a declarat Daniel Iordachioaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului