Vedete din Romania

#locuinta #aer conditionat #termostat #senzori #smartphone #centrala #Daniel Georgescu

Escu isi controleaza casa cu smartphone-ul

Prezentatorul TV Daniel Georgescu, alias Escu, care prezinta emisiunea “Crezi ca esti normal?”, de la Kanal D, este un mare impatimit al gadgeturilor. Pasiunea sa pentru tehnologie a mers atat de departe incat si-a transformat pana si locuinta intr-o casa inteligenta, pe care o controleaza cu ajutorul telefonului mobil.

Vedeta de la Kanal D spune ca noile improvizatii ii sunt de mare ajutor si ca acum securitatea casei este mult mai mare.

“Gadgeturile care pot fi integrate in casa sunt foarte interesante pentru mine. Spre exemplu, termostatul inteligent care controleaza simultan centrala termica si aerul conditionat. Ii setezi temperatura dorita si uiti de el. In plus, are senzori de miscare incorporate, detecteaza cand nu e nimeni acasa si opreste sistemele pentru a face economie. Invata tiparele comportamentale ale locatarilor si se adapteaza la ele. Daca vii acasa de regula la ora 19.00, el porneste centrala la 18.30 ca sa gasesti cald si bine. La fel se intampla si cu aerul conditionat. Il poti controla foarte usor cu ajutorul smartphone-ului”, a declarat Daniel Georgescu.

Sursa foto: KanalD
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului