Vedete din Romania

#vedete intern #dani otil #showbiz #mihaela radulescu #despartire Mihaela Radulescu

Dani Otil, reactie incredibila cand a aflat ca "s-a despartit" de Mihaela

Mihaela Radulescu si Dani Otil nu mai formeaza un cuplu. Dupa sase ani de relatie, jurata de la "Romanii au talent" a confirmat faptul ca s-a despartit de prezentatorul TV. Cand toata lumea se intreba oare ce spune Dani despre aceasta situatie, reactia lui a venit pe Facebook.

Mihaela Radulescu a realizat recent un interviu cu Felix Baumgartner, parasutistul austriac care a sarit in urma cu doi ani din stratosfera, stabilind recordul mondial de viteza in coborare libera.

Sursa foto: mihaelaradulescu.ro

In presa au aparut cateva imagini cu cei doi, dar si zvonul ca s-a nascut o idila. Luata la intrebari, Mihaela a confirmat. "Da. Si daca nu mai aveti alte intrebari, putem sa ne vedem fiecare, mai departe, de vietile noastre?" a fost reactia vedetei TV.

Cel mai "sifonat" din aceasta poveste se pare ca ar fi iesit Dani Otil. Matinalul de la Antena 1 a reusit totusi sa pastreze discretia si sa nu reactioneze dur la aceste afirmatii.



El a postat pe contul sau de socializare o fotografie sugestiva, insotita de un comentariu extrem de scurt: "Si de asta merita sa mergi la curse" a fost mesajul lui Dani Otil. Fanii sai virtuali i-au transmis mesaje de incurajare. "O sa fie bine, ai sa vezi" si "Succes, Dani!" sunt doar doua dintre zecile de comentarii ale prietenilor sai.

CITESTE SI:

Un mare actor, dupa spectacol la spital. A facut infarct!
Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, anunt surpriza!
Mihaela Radulescu spune adevarul despre relatia cu Dani Otil


Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului