Vedete din Romania

#dani otil #mihaela radulescu #vacanta

Dani Otil, in vacanta cu Mihaela?

Dani Otil si-a petrecut vacanta “intreg”. “Matinalul” de la Antena 1 a anuntat pe blogul personal ca a avut o vacanta plina, care a avut loc exact in locul unde si-a dorit sa fie. Desi nu a mentionat numele Mihaelei Radulescu, Dani marturiseste astfel ca a fost insotit de fosta vedeta a “Duminicii in familie”.

Prezentatorul emisiunii de dimineata de la Antena 1 spune ca nimeni nu a stiut unde a fost plecat in aceasta vara. “Am iesit des din tara, toata vara…am avut nevoie de liniste, de somn, de bine…n-a stiut nimeni unde. nici un coleg. nici o matusa. nici mama”.

El nu a facut poze si nu a carat multe bagaje pentru ca “multe momente minunate din vacanta le-ai ratat facand poze in nestire, mult mai nereusite decat acelea pe care le-ai fi putut cumpara de la colt, cu acelasi monument sau peisaj”. Insa pe blog sunt afisate cateva fotografii din care se disting cate doua scaune, precum si doua siluete, dintre care una cu parul cret.

Desi nu spune direct care au fost destinatiile acestor deplasari in strainatate , Dani lasa sa se inteleaga ca si-a vizitat iubita, pe Mihaela Radulescu. “N-am fost departe, ci exact acolo unde mi-am dorit sa fiu. N-am avut bagaje, ci senzatii. N-am cumparat suveniruri, ci mi-am pus deoparte toti fiorii. N-am pierdut nopti, ci le-am trait. N-am vizitat, ci am privit cu nesat, am atins, m-am infruptat…N-am fost singur, ci intreg”, scrie “antenistul” pe daniotil.ro.

In urma cu cateva saptamani, Dani scria tot pe blogul sau ca fara Mihaela nu se simte intreg. La sfarsitul lunii iulie el isi declara suferinta pe blog: “Sunt zile in care ma simt fara vlaga. Te intrebi singur de ce te mai aranjezi, de ce te parfumezi cand iesi, de ce mergi la frizer…de ce iti alegi hainele, cand oricum nu mai conteaza. Mi-e greu si acum. E ca si cum toata viata ai vrut sa zbori, la aproape 30 de ani ti s-au ascultat rugaciunile, ti-au crescut aripi, te-ai bucurat, ai trait cele mai frumoase momente din viata si probabil de pe planeta…Insa, intr-o zi, descoperi ca le ai inca…insa sunt de pinguin”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului