Vedete din Romania

#dani otil in lacrimi #dani otil #scena #lacrimi

Dani Otil, in lacrimi pe scena

Desi vrea sa pozeze intr-un tip dur, Dani Otil este extrem se sensibil, mai ales atunci cand vorbeste despre femeia pe care o iubeste cel mai mult.

Dani Otil, a parasit aseara, scena in lacrimi, dupa ce a vorbit public despre relatia cu mama si bunica lui, in cadrul unui eveniment de strangere de fonduri pentru batrani singuri, aflati in azile.

"Ma duc rar pe acasa si, de la an la an, imi dau seama cand o privesc pe mama ca seamana acum cu bunica, bunica e si mai batrana, iar bunicul....", a delcarat Dani Otil. Amintirea bunicului sau i-a umplut ochii de lacrimi, abandonand imediat microfonul si intrerupandu-si discursul, potrivit libertatea.ro.

In cadrul discursului Dani Otil a declarat ca mama lui i-a spus telefonic ca bunica acestuia nu va mai trai foarte mult. Astfel, Dani Otil si-a dat seama ca isi viziteaza bunica doar de doua ori pe an, iar cu mama lui discuta la telefon doar duminica.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului