Vedete din Romania

#sarmale #ziua indragostitilor #emisiune #dani otil #stand up comedy

Dani Otil ii pregateste sarmale Mihaelei Radulescu de Ziua Indragostitilor

Desi in ultima perioada nu s-au mai afisat atat de mult impreuna, ba chiar au existat zvonuri ca s-ar fi despartit, Mihaela Radulescu si Dani Otil si-au facut, in weekend aparitia in peisajul monden. Extrem de discreti cu viata lor personala, cei doi au dezvaluit totusi reporterilor cateva dintre planurile pe care le au de Ziua Indragostitilor.

Mihaela Radulescu si mai tanarul sau iubit Dani Otil, prezentator al emisiunii "Neatza" de la Antena 1, formeaza unul dintre cele mai vanate cupluri din showbizul romanesc. In general discreti si "zgarciti" cu detaliile din viata lor personala, la inceputul weekendului cei doi au fost surprinsi de papaparazzi la o plimbare prin Centrul Vechi al Bucurestiului.

Acestia si-au petrecut seara vizionand un spectacol de stand-up comedy la un local din Centrul Vechi, prilej cu care au dezvaluit reporterilor de la cancan.ro ce planuri au de  Ziua Indragostitilor.

Mihaela Radulescu a marturisit ca de Ziua Indragostitilor vor merge din nou la un spectacol, iar Dani, mai glumet din fire, a spus ca va petrece aceasta zi facand sarmale.

Mihaela Radulescu si Dani Otil sunt impreuna de aproape 5 ani si au o relatie la distanta. Fosta realizatoare TV a hotarat, dupa divortul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, sa se mute la Monaco, impreuna cu fiul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului