Vedete din Romania

#dani otil #sebastian loeb #cursa

Dani Otil, copilot pentru Sebastian Loeb

Dani Otil a fost copilotul lui Sebastien Loeb, cvintuplu campion mondial la raliuri. El s-a intalnit cu Loeb la Marsilia .

Iubitul Mihaelei Radulescu a trait o experienta deosebita in Franta, cand Loeb i-a dat o lectie de pilotaj . Intalnirea l-a marcat pe Dani, care l-a laudat pe campionul mondial pe blog.

"Cel mai rapid om pe 4 roti in afara circuitului. campion monidal de 5 ori si probabil anul acesta a 6-a. nu trebuie sa fii fan ca sa intelegi. e greu sa-i explici unui neobisnuit cu cursele cum merge campionul greciei sau tipul care e acum pe patru in campionatul european. e simplu insa sa explici cum merge NUMARUL UNU de pe planeta", scrie Dani.

Matinalul de la Antena 1 a calcat pe urmele iubitei lui, Mihaela Radulescu. Ea a fost copilot pentru Loeb in toamna anului trecut si a declarat ca a fost foarte impresionata. Dani a descris insa mai entuziast experienta cu campionul mondial.

"E adevarat... clipeste rar cand se da, mainile si picioarele lui se misca probabil mai repede decat clipeste in timpul lui liber, bea mai mult de zece cafele in zi de concurs, e mai mic decat mine ca statura, are un pitbull (femela) in loc de PR, vorbeste putin, se da cu motorul de enduro uneori... si tine rar farurile masinii indreptate spre locul unde vrea ajunga :).omul e OAU si totusi atat de normal... asta e deja cliseu....dar asa e", scrie Dani pe blog despre Loeb.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare