Vedete din Romania

#dani otil #sporturi extreme #wakesurfing

Dani Otil a descoperit un nou sport extrem

In vacanta petrecuta alaturi de iubita lui, in Grecia, Dani Otil a descoperit un nou sport extrem . Este vorba de wakesurfing si pentru acest sport nautic, matinalul de la Antena 1 scoate din buzunar cate 140 de euro pe ora, dar spune ca merita si ultimul cent.

Dani Otil iubeste la nebunie adrenalina, motiv pentru care traieste viata la maximum practicand sporturi extreme . Si, chiar daca nu de putine ori a fost la un pas de moarte, vedeta de la Antena 1 nu renunta la pasiunea lui si acum s-a apucat si de wakesurfing.

"Wake-surf e un sport destul de nou, aparut probabil din plictiseala celor care deja se dau foarte bine pe wakeboard. Diferenta e in faptul ca se face cu o miniplaca de surf, fara legaturi de nici un fel. Plecarea din apa e foarte lina si ridicarea, desi pe uscat pare imposibila, e mai usoara (cred) decat la wakeboard sau ski nautic ", a precizat Dani Otil pe blogul personal.

Otil este inca novice in ceea ce priveste wakesurfing-ul, dar potrivit spuselor lui, acest sport nautic nu este atat de periculos pe cum pare.

"Sfoara/funia/parama care te trage e foarte scurta si in general se tine numai cu o mana. Nu ma pricep prea bine, dar cred ca e si mai putin periculos, picioarele fiind libere, placa nu se mai poate intoarce impotriva ta (am auzit de ceva accidente la wakeboard, chiar la Mamaia)", a explicat Dani.

Desi wakesurfing-ul este un sport costisitor, 140 de euro pe o singura ora, iubitul Mihaelei Radulescu este de parere ca merita efortul.

"Decat sa parai un skijet limitat oricum de inchiriator si sa te mai ciocnesti cu vreun manelist, sau sa dai banii pe 10 beri la baldachinele la care danseaza fetele unse", isi sustine Otil punctul de vedere pe blogul personal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare