Vedete din Romania

#dana savuica #modelling #adevar #cariera

Dana Savuica, adevarul despre cariera ei din modelling: „Aveam niste complexe”

Dana Savuica a facut istorie in lumea modelling-ului din Romania, reusind sa capteze atentia romanilor inca de cand a defilat pentru prima oara pe vremea comunismului. Totusi, superba vedeta a dezvaluit ca nu si-a dorit sa devina model din vanitate, ci, mai degraba, pentru ca avea cateva complexe.

Dana Savuica: „Nu am intrat in lumea modei din vanitate, din contra”

Dana Savuica este una dintre cele mai frumoase si iubite vedete din Romania. Aceasta a dezvaluit ca a intrat in lumea modelling-ului pentru ca avea cateva complexe. Totusi, din momentul in care a devenit model, ea a invatat foarte multe despre feminitate, eleganta si atitudine.

„Eram platite si eram platite destul de bine. Eram pe statul de plata al Casei de moda Venus si meseria asta de model chiar Zina Dumitrescu s-a luptat sa o bage in nomenclatorul muncii. Deci practic noi chiar faceam o meserie adevarata. Eu nu am intrat in lumea modei din vanitate, din contra, mai degraba pentru ca aveam niste complexe.

Eram timida si asa am ajuns sa merg la un casting organizat de Zina Dumitrescu, dar in momentul in care am patruns in lumea asta m-a fascinat foarte mult: hainele, tinutele, eleganta cu care erau purtate tinutele de catre manechine. Am invatat foarte multe lucruri despre feminitate si despre caracter, despre siguranta de sine, eleganta, atitudine. Foarte multe lucruri le-am invatat in acea perioada”, a declarat Dana Savuica pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului