Vedete din Romania

#dana rogoz #sarcina dana rogoz #dana rogoz mamica

Dana Rogoz va deveni mamica

Dana Rogoz, celebra Abramburica, a anuntat in urma cu putin timp ca este insarcinata. Vedeta a marturisit ca isi dorea de foarte mult timp sa devina mamica, iar minunea s-a intamplat acum.

Dana Rogoz s-a casatorit anul trecut cu regizorul Radu Dragomir, cu care este impreuna de noua ani. Actrita este insarcinata in 16 saptamani, insa a decis sa faca abia acum anuntul, de ziua sa de nastere.

"Abia am asteptat sa vina ziua mea de nastere sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata! Si ca sa fiu sincera pana la capat, in timp ce scriu aceste randuri, tocmai ce am inceput sa plang de emotie. E o bucurie ce nu poate fi comparata cu nimic. Eu si Radu ne-am dorit foarte mult un copil, asa ca suntem extrem de fericiti, nici nu va pot descrie in cuvinte ce simtim. Azi am intrat in 16 saptamani! De ziua mea, ce pot sa-mi doresc mai mult decat ca bebe sa fie sanatos. Te asteptam, bebe mic, si iti multumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja in viata!

PS: Postul acesta era pregatit dinainte sa plec din tara, pentru a intra fix la 12 noaptea, cand e ziua mea. Dar m-am grabit cu cateva ore, ca sa fiu sigura ca voi, prietenii mei dragi de aici de pe blog, veti primi aceasta veste frumoasa de la mine", a scris Dana Rogoz pe blogul sau personal.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare